25 juli 2024
PT-Room Logo

Bent u nou op zoek naar fitness Rotterdam? Dan bent u bij PT Room B.V. op het juiste adres. Hier krijgt u topkwaliteit voor een scherpe prijs. Het personeel bij dit bedrijf is heel erg vriendelijk en doet altijd hun best om u te helpen met het behalen van uw doelen. Het personeel binnen dit bedrijf heeft erg veel ervaring en kennis zo kunnen ze u goed helpen. Het personeel is pas tevreden als u dat bent. U kunt altijd goede uitleg krijgen van ons personeel. Dit kan gaan over voeding, oefeningen of blessures etc. 

fitness rotterdam

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg positief. Ik sport hier nu 5 weken en ben 7 kilo afgevallen. Ik had dit zelf nooit gedacht maar ben wel heel erg blij hiermee. Mijn conditie is aanzienlijk goed verbeterd. Ik ben heel erg blij met dit resultaat. Mede hierdoor ga ik nu graag en vaak sporten en ben ik heel erg gemotiveerd. Ik vind het personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ik raad mensen die willen beginnen met fitness zeker aan om dat bij PT Room B.V. te gaan doen.