18 mei 2024
Torso lifestyle centre

Heeft u interesse in personal training Almere? Neemt u dan contact op met Torso Lifestyle Centre. Maar waarom moet u dan contact opnemen met Torso Lifestyle Centre? Bij Torso Lifestyle Centre krijgt u de perfecte personal training.U krijgt te maken met personeel dat heel erg vriendelijk voor u is en ze doen erg hun best voor u . En het is een bedrijf met al vele jaren ervaring en vakkundigheid. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest dus wilt u dit ook ervaren? Neemt u dan contact op met Torso Lifestyle Centre door te bellen, door langs het filiaal te gaan, door de website te bezoeken of door een mailtje te sturen.

personal training almere

Mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf

Mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf is goed. Ik ben voor 4 maanden terug begonnen met sporten hier. Ik ben nu al 12 kilo afgevallen en ik merk dat mijn conditie 2x zo goed geworden is. Ik ben hier heel erg blij mee. Ik ga nog steeds met plezier sporten omdat ik merk dat het een goed resultaat opgeleverd hierdoor heb ik nu een betere conditie en ben ik ook nog een goed afgevallen voor de zomer