19 april 2024
Re-Act-logo

FaciliteitenAl jaren ben ik erg onzeker over mijn gewicht. Met hulp van mijn vriendin heb ik contact opgenomen met Re-act Personal Training. Zo wilde ik graag van 110 naar 80 kilo. Hier heb je een goede trainingsmethode voor nodig en die heb ik gevonden bij Re-act Personal Training. Daadwerkelijk een geweldig bedrijf. Zij beschikken over alle middelen die er voor nodig zijn om jouw doelen te bewerkstelligen. Zo beschikken zij over:

  • Goede faciliteiten
  • Op maat gemaakte trainings- voedingsschema’s
  • Afwisseling (bootcamp, crossfit, calistenics, HIIT en tabatta)

Zo train je alle elementen en bieden zij op deze manier gevarieerde trainingen aan. Zo blijft je beter gemotiveerd en wordt je niet alleen sterker qua kracht, maar ook je lenigheid en coördinatie zullen verbeteren. Het is daarom ook echt een aanrader om naar Re-act Personal Training te gaan voor als je overtollig vet wilt verbranden.

Positiever in het leven

Sinds dat ik zoveel ben afgevallen sta ik een stuk positiever in het leven. Zo is er meer energie aanwezig en is de nachtrust stukke beter. Het is daarom ook echt een aanrader om bij hun personal training te volgen. Mochten er vragen zijn kan je ze telefonisch en via de mail bereiken. Ze staan je graag te woord!