18 mei 2024

We hebben een aantal jaar in Madrid gewoond waardoor ik en mijn zus erg grote Real fans zijn geworden. We zijn een jaar geleden terug verhuisd naar Nederland en we hebben in die tijd geen wedstrijd van Real meer bijgewoond. Het leek mij daarom een leuk idee om een aantal Real Madrid kaarten/tickets te kopen zodat we samen weer naar een wedstrijden zouden kunnen gaan.

real madrid kaarten/tickets

Website van Voetbalreis

Toen ik op het internet op zoek ging naar Real Madrid kaarten/tickets kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken zodat ik het goedkoopst uit zou zijn. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik utindelijk uti op de website van Voetbalreis.nl Op de website is erg veel informatie te vinden over datgeen dat ze aanbieden. Ook is er erg veel informatie te vinden over de geschiedenis en over het stadion van de club. Ik heb vervolgens gekeken naar de prijzen die ze hanteren voor de kaarten die ze verkopen en deze spraken mij erg aan. Toen ik het mijn zus vertelde was ze super enthousiast om samen met mij naar een thuiswedstrijd van onze club Real te gaan.