18 mei 2024
personal trainer Amsterdam

Ik ben een aantal maanden geleden verhuisd naar een woning in de buurt van Amsterdam. De woning die wij hadden gekocht was wel toe aan een aantal verbouwingen. Dit hebben we allemaal binnen een maand afgekregen. nadat de verbouwing klaar was wilde ik graag op zoek gaan naar een goede personal trainer in of rondom Amsterdam. Ik ging op zoek naar personal trainer Amsterdam. Ik kreeg super veel zoekresultaten toen ik zocht naar meer informatie op het internet voor personal trainer Amsterdam. Er waren erg veel personal trainers. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uiteindelijk uit op de website van physicum.nl.

Website van physicum

Ik kwam na een tijdje zoeken uit op de website van physicum. Op de website was super veel informatie te vinden over wat ze de klanten aanbieden. Ze staan er onder andere garant voor dat je je binnen 3 maanden een stuk fitter en energieker voelt. Ze vinden de communicatie erg belangrijk wat ik zelf ook een erg belangrijk punt vindt. Je krijgt een op maat gemaakt trainingsschema die toegepast is op jouw eigen leefgewoontes. Ze bieden echt personal training aan het is dus geen sportschool, je zal daarom altijd trainer met jouw personal trainer. Het is ook mogelijk om naast je training contact op te nemen met je personal trainer als je vragen hebt over je voedingsschema. Ik train nu een aantal maanden met behulp van een personal trainer van Physicum en ik heb al erg veel vorderingen geboekt. Ik ben dus super tevreden!