16 juni 2024

Tobias KroneBent u op zoek naar een goede personal trainer in de omgeving van Deventer? Dan bent u bij de personal trainer Deventer genaamd Tobias Krone aan het juiste adres! Bekijk snel de website of neem contact op om meer advies te ontvangen. Tobias Krone is een echte aanrader!

Eigen ervaring bij Tobias Krone

Een aantal jaar geleden heb ik een ernstige knieblessure opgelopen. Ik heb toen langere tijd gezocht naar een geschikte oplossing om de klachten te verminderen. Ik ben naar fysiotherapie geweest maar dat hielp ook niet 100%. De fysio gaf toen het advies om een keer naar een intensieve training van een personal training te gaan. Zij hebben ook veel ervaring met blessures en kunnen een training op maat voor u maken zodat u van de klachten af komt. Ik ben toen bij de Personal Training van Tobias Krone terecht gekomen. Ik train hier nu 2 keer per week. De trainingen zijn simpel vanwege de blessure maar totaal niet saai. Het is een echte aanrader om de training van Tobias Krone te volgen! Mijn klachten zijn al voor een groot deel weg en naar verwachting zullen deze uiteindelijk helemaal verdwenen zijn!