18 mei 2024
30PT Logo

Bent u op zoek naar een personal trainer Arnhem? Kom langs bij onze sportschool. 30PT is de beste sportschool bij u in de buurt Wij beschikken over meerdere trainers en de allernieuwste apparaten.

personal trainer Arnhem

Mijn ervaring met een personal trainer

Zelf volg ook een personal training bij 30PT. Ik ben erg tevreden over hoe de samenwerking gaat met 30PT gaat. Ik ben begonnen na een knieblessure. Toen had ik een lange tijd niet gevoetbald maar ik wou toch actief blijven. Ik besloot om een personal trainer op te zoeken in de stad. Ik kwam bij 30PT nadat ik me had aangemeld via de website. Ik vind het toch fijner om een personal trainer te nemen dan dat ik in een groep sport. Dan krijg ik toch meer aandacht. Dat zie ik ook in het lichaam resultaat. Ik ben erg blij dat ik hier ben begonnen en wil het komende jaar ook blijven. Als u op zoek bent naar een personal trainer in de omgeving van Arnhem. Dan is 30PT zeker aan te raden.

Contact

Contact opnemen met ons kan via de website.